Mmmmmm
Deia Antoni Gaudí que “l’originalitat consisteix a tornar a l’origen”, i mireu el que va fer: fer obrir la boca al món. A Xocolates CREO, a Tortosa, també fan el mateix des que l’avi, Josep Maria Benet, als anys quaranta, feia aquesta xocolata. Avui continuen el fill i la neta, en Xavier i la Cinta. Sí, continuen fent obrir la boca amb la mateixa recepta: artesania gravada al record permanentment. El mateix procés, sabors, olors... Memòria dolça que no es desfà. Aquesta xocolata a la pedra és un disc dur de memòria per a moltes persones, però sobretot el secret és, com per a Gaudí, com per als artistes, ser clàssics moderns sempre: fer obrir la boca sempre.
Hem pogut explicar aquesta història gràcies a la col·laboració dels nostres subscriptors.
Tots fan possible el periodisme de LA MIRA.
Jordi Borràs Abelló
Cap de fotografia
Comentaris
No hi ha cap comentari
Envia un comentari