Blog

Sis anys de LA MIRA en moviment

Celebrem el nostre sisè aniversari amb un equip que funciona sobre rodes i un projecte en acció que cada dia creix amb vosaltres

Recordeu el cotxe groc amb el qual vam engegar motors el 2022? Doncs el nostre 2 CVs preferit, vestit amb el color corporatiu de LA MIRA, ens torna a acompanyar. En aquesta ocasió, per celebrar que avui fem sis anys. El 19 de setembre de 2018 naixia aquest projecte de periodisme a foc lent amb una mirada pròpia i amb una explicació del país i la seva gent. Al llarg d’aquests anys, hem crescut, hem evolucionat. I aquest darrer curs ha estat una demostració d’aquest salt endavant, amb l’aposta que hem fet per l’audiovisual, sense perdre de vista la nostra pedra angular: el magazín. I és que el que sabem fer millor, explicar històries, avui ho fem en tots els formats.

Avui fa sis anys que estem en moviment i ho fem amb un equip més gran que mai, que funciona sobre rodes i que treballa sigui amb un bolígraf, o amb una gravadora, una càmera, un micròfon o uns auriculars. Avui fa sis anys que fem créixer aquest projecte en acció que evoluciona cada dia amb vosaltres.

Gràcies per formar part d'aquest recorregut. Bon camí fa drecera!